WELKOM IN DE WERELD VAN XQ

Wij geloven dat we jou blij kunnen maken met comfortabele producten met een stijlvol design of vrolijke prints. Onze stylisten ontwerpen dagelijks nieuwe producten waarmee we duizenden consumenten in heel Europa mogen verrassen. XQ is in 2010 gestart door het Nederlandse Angro. Een specialist in beenmode en modeaccessoires. Alle producten worden met aandacht ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd.

Een eigentijds design

Onze collectie wordt voortdurend aangepast en uitgebreid zodat we jou altijd kunnen blijven verrassen. We bieden laarzen, tuinklompen, babyschoenen en flipflops. Voor zowel jong als oud.

Een inspirerende collectie

We werken met de diverse eigentijdse materialen en technieken en volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Onze collectie wordt met zorg samengesteld met oog op comfort en duurzaamheid.

Een verantwoorde productie

We hechten veel waarde aan een gezonde en verantwoorde productie. Als lid van de BSCI | Amfori committeren wij ons aan de plicht onze leveranciers te controleren op sociaal verantwoord ondernemen beginnende bij de 10 basisprincipes voor een veilige en verantwoorde werkomgeving.

WAAR TE KOOP

Je vindt onze producten op steeds meer plaatsen. In het tuincentrum, de bouwmarkt, sportwinkels, souvenirwinkels en online.